Bun venit pe pagina noastră! Comandă produsul AQUALIFE™ Eco Spray în perioada [first-day] - [last-day] (inclusiv) și primești automat, COMPLET GRATUIT, un filtru din microfibră de bumbac!

Ce spun clienții noștri despre noi?

La AQUALIFE™, experiența fiecărui client în parte este, pentru noi, extrem de importantă, iar comunicarea deschisă și transparența pe care o practicăm și o încurajăm pe toate canalele oficiale (Facebook, website, telefon, e-mail, news-letter) ne ajută să ne dăm seama cum și în ce fel ne putem îmbunătăți pe viitor produsele și serviciile oferite.

Îi încurajăm, de asemenea, în mod constant pe fericiții posesori ai produsului AQUALIFE™ Impulse, să împărtășească și cu voi experiența lor cu produsul nostru printr-o recenzie transmisă pe acest site. 

Regăsiți, mai jos, lista completă a recenziilor primite din partea clienților noștri, cărora le mulțumim pe această cale pentru amabilitate și le suntem cu atât mai recunoscători acelora dintre voi care au binevoit să atașeze recenziei transmise și o poză sau un clip video cu produsul achiziționat.

Promitem să venim în întâmpinarea voastră și pe viitor cu aceeași amabilitate, promptitudine și seriozitate cu care v-am obișnuit și, bineînțeles, cu aceleași produse de inaltă calitate.

Based on 1157 reviews
96%
(1114)
2%
(26)
1%
(7)
1%
(7)
0%
(3)
Foarte bune, recomand !

Si uite asa vedem ce apa imputita dar "potabila" primim la robinet.

Este super, recomand cu încredere ! Investiție mică, rezultat super ok.

OK

Își face treaba, speli mai repede și consumi mai puțină apă. Eu spăl cu rece, deci ca bani nu economisesc cine știe ce, dar oricum e ok.

Am achiziționat recent extensia de robinet și capul de dus, sunt mulțumită de calitatea serviciilor și a produselor. Recomand cu încredere produsele Aqualife!

Recomand

Avem acest cap de dus de cam 1 an deja. Se prezinta in stare impecabila si functioneaza foarte bine. Presiunea apei este mult marita de sita cu micro orificii. De 1 luna am montat si filtrul de bumbac si se vede foarte bine deja ca isi face treaba. Asa ne dam seama ce apa ne este livrata. Felicitari pentru calitatea produsului si a acestor filtre cu bumbac care isi fac treaba excelent.

Foarte multumita

Foarte multumita, merita toti banii! Am si capete de dus cam de un an si sunt multumita.

Este grozav

Capul de dus AquaLife este absolut incredibil, presiunea este mai mare insa consul de apa a scazut! Multumesc AquaLife!

Este un accesoriu foarte bun

UN produs foarte bun, vine cu multe accesorii de montaj pentru orice tip de baterie si filet. Eu cred ca am apa foarte murdara ca doar dupa o saptamana de folosire filtrul este galben. Imi place ca da un boost la presiunea apei si ajuta la curatarea mai usoara si rapdia a vaselor.

Super produs

Felicitări pentru întreaga echipă !
Recomand!

Nota 9

Nu vreau sa exagerez dar pe luna eu cu soția 22mc de apa foloseam..acum de 10 zile de când am la bucătărie și la baie am citit contorul am doar 4mc deci sa zicem ca fac 12mc la sf luni..totuși wtf scutesc 10mc..si sa exagerez dar 5mc tot am sai scutesc..sunt foarte mulțumit sincer, baftă și mi-as dori sa lucrați puțin mai mult la plasticul din ce sunt făcute sunt bune fata de China dar se poate și mai de calitate chiar dacă va reflecta în preț..

Recomand

Desi evit sa comand de pe internet, tot citind ca este fenomenal, am comandat si eu, ginionul,primul cap de dus a avut o problema la garnitura dar la primul apel cei responsabili au rezolvat imediat cu inlocuire produs_ promti _ jetul de apa mult mai domol cu pielea si robinetul il ridic acum sa zicem la jumatate fata de inainte, in timp voi urmari si reducerea consumului de apa_ RECOMAND

Foarte multumit

Am fost un pic sceptic la inceput si deobicei nu las review-uri dar produsul este foarte bun, arata foarte bine, presiunea apei este incomparabil mai buna decat inainte, a ajuns in 2-3 zile, sunt foarte multumit

Utilă

Folosesc extensia de aprox 2 săptămâni doar, însă pot t să spun că este utilă, creează o presiune mai mare a apei ce ajută la spălatul veselei. Am montat-o pe o baterie Franke, a foat necesar un adaptor din cele incluse în pachet. Am cumpărat-o în special pentru a reduce consumul de apă, voi face o comparație după minim o lună de utilizare. Trebuie să țineți cont că se lungește pipa bateriei cu această extensie, ceea ce va face puțin incomod spălarea crătiților sau a altor vase mari. Per total, o investiție bună.

Impresie faina

La etajul 5 din 4 unde presiunea lasa de dorit de la 3, si masina de spalat ma întreabă mereu daca nu cumva e inchisa sursa de apa, capul de dus a transformat un firicel de apa intr-un jet de apa. Nu face minuni dar a îmbunătățit considerabil presiunea. Cel mai mult mi-a placut partea de customer service, am primit filtrul nou gratuit, chiar apreciez. Foarte ok, mulțumesc! Cand am avut probleme cu o piesa, se crapase o parte din carcasa de plastic, mi-au trimis alta imediat si mi-au sugerat si cauza, asa ca nu am mai folosit propuse de curățare corozive, acum totul e ok. Pe parte de cat de ok e apa filtrata nu ma pot pronunta, nu era rea nici inainte.

Super bun

Este super bun, are presiune maxima si filtru capteaza repede murdarie

Excelent!

Folosesc dispozitivul de cca 2 saptamani. Bate de departe orice alt produs similar avut in trecut. Filtrul nu retine calcarul, dar cred ca nici nu este acesta scopul. In schimb retine alte particule, dovada ca bumbacul a inceput sa devina usor crem. E o placere sa speli vase, nu se mai stropeste in jur. Chiuveta mea e adanca si bateria inalta, asa ca oricat de mic aveam debitul, tot stropeam in jur. Merita toti banii!!!😊

Super

Livrare rapida, multumita de produs. Îl folosesc de 1 saptamana.

Excelent vrei sa faci dus fiecare zi calitate preț superioara sunt foarte mulțumită

Excelent vrei sa faci dus fiecare zi calitate preț superioara sunt Foarte Mulțumită

Super produse

Folosesc cap de dus și extensie robinet de aproape o luna. Sunt senzaționale. Cel mai util este cel de la bucătărie. Evident și capul de dus este minunat. Recomand!

Foarte mulțumită de produsele Aqualife,merită toți banii!

Supel calitate

Minunat.si fff mulțumit...

Super produs

Este un ajutor extraordinar în bucătărie. Inafra ca economisești apa o si filtrează și îți dai seama cât de murdara e apa la robinet.
Recomand cu căldură și încredere.

Recomand

Foarte bune și utile,se poate vedea cum se îngălbenesc în timp,absorb impuritățile din apă,și trebuiesc schimbate