Bun venit pe pagina noastră! Comandă extensia de robinet AQUALIFE™ Eco Spray sau capul de duș AQUALIFE™ Impulse în perioada [first-day] - [last-day] (inclusiv) și primești automat, COMPLET GRATUIT, un extra filtru din microfibră de bumbac!

Ce spun clienții noștri despre noi?

La AQUALIFE™, experiența fiecărui client în parte este, pentru noi, extrem de importantă, iar comunicarea deschisă și transparența pe care o practicăm și o încurajăm pe toate canalele oficiale (Facebook, website, telefon, e-mail, news-letter) ne ajută să ne dăm seama cum și în ce fel ne putem îmbunătăți pe viitor produsele și serviciile oferite.

Îi încurajăm, de asemenea, în mod constant pe fericiții posesori ai produsului AQUALIFE™ Impulse, să împărtășească și cu voi experiența lor cu produsul nostru printr-o recenzie transmisă pe acest site. 

Regăsiți, mai jos, lista completă a recenziilor primite din partea clienților noștri, cărora le mulțumim pe această cale pentru amabilitate și le suntem cu atât mai recunoscători acelora dintre voi care au binevoit să atașeze recenziei transmise și o poză sau un clip video cu produsul achiziționat.

Promitem să venim în întâmpinarea voastră și pe viitor cu aceeași amabilitate, promptitudine și seriozitate cu care v-am obișnuit și, bineînțeles, cu aceleași produse de inaltă calitate.

Based on 1433 reviews
97%
(1388)
2%
(26)
0%
(7)
1%
(8)
0%
(4)
Filtru excelent

Am achizitionat deja de ceva timp aceste filtre care isi fac treaba cu brio. Le schimbam la 2-3 luni.

Un filtru excelent!

Un filtru excelent! Presiunea apei nu a scăzut, debitul a ramas același, calitatea apei sigur este îmbunătățită! După o intervenție a celor de la ApaNova, filtrul de bumbac s-a înnegrit și l-am schimbat! Și-a făcut treaba! Toate produsele AQUALIFE sunt excelente, le recomand, sunt mult peste orice alte produse similare de pe piata! 👍

Extraordinar!

Nu aveam deloc presiune la dus iar de cand am pus capul de dus, situatia s-a schimbat considerabil. La presiune maxima chiar face un masaj placut.

Experienta 10/10

Nu las reviews decat in situatiile foarte pozitive sau foarte negative.
In cazul de fata, acest produs pur si simplu mi-a facut experienta dusului de 10 ori mai placuta.
Presiunea apei e perfecta, pot face dus cu apa mai rece decat de obicei pentru ca se simte foarte placut pe piele, iar calitatea produsului e pur si simplu 20/10!
L-a recomandat deja oamenilor dragi din tot sufletul.
Ca o sugestie sau, mai degraba, rugaminte pentru brand: creati si un suport de perete potrivit pentru el. Majoritatea suportilor din magazine au calitate proasta si nu sustin bine capul de dus, care este un pic mai voluminos decat unul obisnuit. Daca lansati unul, sunt prima care-l va achizitiona!!!

Super

Ușor de montat și estetic. Un produs de calitate. Filtrează foarte bine.

Minunat

L am achizitionat in urma recenziilor foarte bune privind presiunea apei, confirm ca ajuta foarte mult. In plus, dusul este efectiv relaxant. Multumim!

Excelent produs!

Recomand 100%! Arata extraordinar, materiale calitative, foarte practic! Si are si un design ft atractiv

Ireproșabil

Am constatat cu bucurie calitatea ireproșabilă și ambalajul impecabil al produselor firmei. Deasemenea instrucțiunile de montare foarte clar explicate, cât și ilustrate, chiar și cu video.
Funcționarea produselor este peste așteptările mele. Personalul firmei cu care am interacționat este de o amabilitate și răbdare nemaiîntâlnite în alte ocazii. Totul la superlativ! Voi reveni cu drag pentru achiziționarea consumabilelor.
Felicitări! Sunt mândră că avem în România o astfel de firmă.

Ireproșabil

Am constatat cu bucurie calitatea ireproșabilă și ambalajul impecabil al produselor firmei. Deasemenea instrucțiunile de montare foarte clar explicate, cât și ilustrate, chiar și cu video.
Funcționarea produselor este peste așteptările mele. Personalul firmei cu care am interacționat este de o amabilitate și răbdare nemaiîntâlnite în alte ocazii. Totul la superlativ! Voi reveni cu drag pentru achiziționarea consumabilelor.
Felicitări! Sunt mândră că avem în România o astfel de firmă.

Foarte buna aceasta extensie de robinet exact ca în descriere,vreau sa comand și capul de dus neapărat.

Aqualife impuls

Este practic si eficient. Produs 100% conform descierii. Il recomand!

Exceptional

Produsul este ff bun, raport calitate-pret excepțional! Mulțumesc, Aqualife!!

recomand

Vineri am comandat luni a ajuns. Foarteeee bun produsul este exact ca in descriere,aveam oarecare îndoieli pentru că presiunea apei este mica dar isi face treaba bine . Apa la atingere se simpte fina si pură. Multumesc!

Excelent! Exact ce cautam.

Un produs f bun. Presiunea apei este îmbunătățită, funcțiile sunt f utile. Pot curata mult mai bine chiuveta cat și vasele. Filtrul si-a schimbat culoarea dupa o lună.

Mulțumită!

Este f bun. Presiunea apei este mai bună, funcțiile merg fara probleme, este un produs de calitate, se instalează ușor. Recomand

De recomandat!

Foarte mulțumiți! Recomandam cu toată încrederea!

Produs super

Îl am deja de vreo 8 luni...soția spune ca e senzație...urmează sa facem comanda de filtre...e ce trebuie

Foarte mulțumit

Mulțumesc pentru produs. Este exact ce căutăm și ce apare pe site.

Un produs de înaltă calitate!

Am luat produsul împreună cu capul de duș în urma cu o lună. Rezultatele sunt uimitoare și ne bucurăm de alegerea făcută. Recomand!

Un produs foarte bun,sunt foarte multumit.

Foarte bun

Extensie robinet

Super de treabă 🥰

Extensie robinet

Foarte multimita....și vreau sa mai comand capătul de dus.. recomand ,ușor de instalat....și f rapid a ajuns produsul.

Problemă rezolvată

În ultimă recenzie am dat trei stele pentru că nici unul dintre adaptoare nu se potrivea cu bateria mea. Imediat echipa Aqualife a luat legătura cu mine , le-am dat dimensiunea reducției iar a doua zi am primit-o. Mulțumesc echipei Aqualife.