Bun venit pe pagina noastră! Comandă Extensia de robinet AQUALIFE™ Eco Spray sau Capul de duș AQUALIFE™ Impulse în perioada [first-day] - [last-day] și primești automat, COMPLET GRATUIT, un extra filtru din microfibră de bumbac!

Întrebări frecvente & Retur

+ De unde pot achiziționa produse din gama AQUALIFE™?

Produsele AQUALIFE™ sunt disponibile în exclusivitate in România prin intermediul acestui magazin online. De aceea putem garanta cel mai bun preț, eliminând astfel adaosurile comerciale semnificative practicate de intermediari și magazine de retail.

  

+ Care este modalitatea de livrare și în cât timp pot intra în posesia produselor comandate?

Produsele AQUALIFE™ sunt livrate exclusiv prin curier rapid, garantând astfel un termen de livrare de maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, oriunde în țară!

În ziua livrării vei fi contactat de un reprezentant al firmei de curierat, având posibilitatea de a stabili cu exactitate ora și locul livrării, pentru ca produsele comandate să ajungă la tine ușor, rapid și sigur.

 

+ Cât costă transportul?

Prețul transportului este de 10 lei (valabil pe tot teritoriul României), indiferent de numărul produselor comandate sau de localitatea de destintație. Acesta este afișat la finalizarea comenzii.

 

+ Cum plătesc produsele comandate?

Plata se efectuează catre curier, numerar, doar în momentul recepționării coletului, pentru ca tu să ai ZERO RISCURI la livrare, pentru toate comenzile plasate prin intermediul acestui magazin online.

 

+ Care este perioada de garanție oferită pentru capul de duș AQUALIFE™ Impulse?

Garanția standard oferită este de 24 luni. Dacă, după expirarea celor 24 de luni, apare o defecțiune datorată unei componente neconforme sau a unui defect de fabricație, vei primi din partea echipei noastre tot suportul necesar pentru remedierea situației, inclusiv în afara perioadei de garanție.

 

+ Care este perioada de garanție oferită pentru extensia de robinet AQUALIFE™ Eco Spray?

Garanția standard oferită este de 24 luni. Dacă, după expirarea celor 24 de luni, apare o defecțiune datorată unei componente neconforme sau a unui defect de fabricație, vei primi din partea echipei noastre tot suportul necesar pentru remedierea situației, inclusiv în afara perioadei de garanție.

+ Se va potrivi AQUALIFE™ Impulse în locul vechiului meu cap de duș, fără a fi nevoie să schimb bateria sau furtunul de duș?

Absolut! Capul de duș AQUALIFE™ Impulse este prevăzut cu un filet standard universal, identic cu cel al capului de duș pe care l-ai folosit până în prezent.

Instalarea durează mai puțin de 1 minut, pentru că tot ce trebuie să faci este să desfiletezi de pe furtun vechiul cap de duș, și să-l înlocuiești pur și simplu cu noul tău cap de duș AQUALIFE™ Impulse. 

 

+ Se va potrivi extensia de robinet AQUALIFE™ Eco Spray la bateria din bucătăria mea?

Extensia de robinet AQUALIFE™ Eco Spray vine în pachet cu 5 tipuri de adaptoare și este astfel compatibilă cu toate tipurile de baterii prevăzute cu aerator/sita rotund(ă) (fie că este de filet interior sau exterior). Excepție fac doar bateriile atipice, cu jet de tip „cascadă” și bateriile profesionale extensibile, folosite în industria HORECA.+ În cât timp ar trebui să observ beneficiile terapeutice în urma utilizării produsului AQUALIFE™ Impulse?

Conform studiilor efectuate în acest sens, precum și în baza experienței clienților noștri cu produsul AQUALIFE™ Impulse, beneficiile terapeutice pot fi observate după aprox. 3-6 luni de utilizare zilnică a produsului.+ Cum pot returna un produs?

La AQUALIFE™ e foarte simplu! Completează formularul de retur, apasă pe butonul „TRIMITE” și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți onora solicitarea!

Apasă AICI pentru a accesa formularul de retur.

Ca variantă alternativă, ne poți contacta direct la numărul de telefon 0371 783 556 sau prin e-mail la adresa contact@aqualife.ro.