Bun venit pe pagina noastra! Comanda produsul AQUALIFE™ Impulse in perioada [first-day] - [last-day] (inclusiv) si beneficiezi automat de o perioada de testare de 25 de zile! Te poti razgandi oricand, iar noi ridicam GRATUIT produsul de la usa ta si iti rambursam integral valoarea achizitiei (comanda + transport)!

Intrebari frecvente & Livrare

+ De unde pot achizitiona produse din gama AQUALIFE™?

Produsele AQUALIFE™ sunt disponibile in exclusivitate in Romania prin intermediul acestui magazin online. De aceea putem garanta cel mai bun pret, eliminand astfel adaosurile comerciale semnificative practicate de intermediari si magazine de retail.

  

+ Care este modalitatea de livrare si in cat timp pot intra in posesia produselor comandate?

Produsele AQUALIFE™ sunt livrate exclusiv prin curier rapid, garantand astfel un termen de livrare de maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, oriunde in tara!

In ziua livrarii vei fi contactat de un reprezentant al firmei de curierat, avand posibilitatea de a stabili cu exactitate ora si locul livrarii, pentru ca produsele comandate sa ajunga la tine usor, rapid si sigur.

 

+ Cum platesc produsele comandate?

Plata se efectueaza catre curier, numerar sau cu cardul, doar in momentul receptionarii coletului,  pentru ca tu sa ai ZERO RISCURI la livrare, pentru toate comenzile plasate prin intermediul acestui magazin online.

 

+ Care este perioada de garantie oferita pentru produsul AQUALIFE™ Impulse?

Garantia standard oferita este de 24 luni. Daca, dupa expirarea celor 24 de luni, apare o defectiune datorata unei componente neconforme sau a unui defect de fabricatie, vei primi din partea echipei noastre tot suportul necesar pentru remedierea situatiei, inclusiv in afara perioadei de garantie.

 

+ Se va potrivi AQUALIFE™ Impulse in locul vechiului meu cap de dus, fara a fi nevoie sa schimb bateria sau furtunul de dus?

Absolut! Capul de dus AQUALIFE™ Impulse este prevazut cu un filet standard universal, identic cu cel al capului de dus pe care l-ai folosit pana in prezent.

Instalarea dureaza mai putin de 1 minut, pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa desfiletezi de pe furtun vechiul cap de dus , si sa-l inlocuiesti pur si simplu cu noul tau cap de dus AQUALIFE™ Impulse. 


+ In cat timp ar trebui sa observ beneficiile terapeutice in urma utilizarii produsului AQUALIFE™ Impulse?

Conform studiilor efectuate in acest sens, precum si in baza experientei clientilor nostri cu produsul AQUALIFE™ Impulse, beneficiile terapeutice pot fi observate dupa aprox. 3-6 luni de utilizare zilnica a produsului.